Excursies

De Biesbosch excursie  is de meest uitgebreide tocht die u op een geweldige manier al varend en wandelend  de wetlands van de Biesbosch laat ontdekken. we komen langs het enorme nest van de zeearend en de glijsporen van de bevers, de grote knagers van de Biesbosch zetten haast overal hun grote oranje tanden in.
We varen door de smalle kreekjes en langs de grienden, daarnaast gaan we regelmatig aan wal en bezoeken we enkele beverburchten en prachtige grienden. De kans dat we hier een ree met eventueel haar kalfje tegen komen is zeker aanwezig

Het programma van de Biesbosch excursie omvat een combinatie van varen en enkele  lichte wandelingen en is de uitgelezen manier om van dit prachtige nationale park te genieten. Dit is echt een zeldzame ervaring waarbij ik u op plaatsen breng waar de meeste fotografen en natuurliefhebbers nooit zullen komen. een paar stevige wandelschoenen zijn zeker handig en aan te raden alsmede een verrekijker. Let op dit is geen workshop waarbij er veel aan fotografie instructie inbegrepen is!

We zijn zeven tot acht uur onderweg en het minimale aantal deelnemers bedraagt drie personen tot maximaal vijf personen. Op deze manier garandeer ik u een rustige tocht die voldoende ruimte bied om van de natuur te genieten en de mooiste foto’s te maken. Deze tocht is ook zeker geschikt voor vogelaars en mensen die alleen van de natuur willen genieten.

Ik beloof u een onvergetelijk Biesbosch avontuur door de ongerepte en ruige kreekjes en grienden van de Biesbosch, waar u nog vaak aan terug zult denken. De rust die de Biesbosch uitademt is bijna te vergelijken met de rust die meditatie geeft.

De prijs voor de tocht bedraagt €79,- per persoon op basis van vier deelnemers.  Hierbij is een lekkere kop koffie inbegrepen.

Biesbosch excursie